Ilmainen Iittalan Kastehelmi-kulho tilauksen yhteydessä!

Oletko sinä jo tilannut verkkokaupastamme musteita tulostimeesi? Nyt sinun kannattaa hyödyntää tämä ainutlaatuinen tarjous!

Kun tilaat inkKarin muste-/laserkasetteja vähintään 79,90 Eurolla saat ilmaiseksi Iittalan Kastehelmi-kulhon. Kulhon arvo on 34,90 Eur. Siis ihan ilmaiseksi! Tämä tarjous on vain sinulle, koska onnistuit löytämään tälle sivulle.

Oletko muuten huomannut, että ostamalla musteesi inkKarista säästät jopa 70% tulostuskustannuksissa. Siihen päälle vielä tämä uskomaton tarjous! Syötä siis koodi "inkKariKaste" (ilman sitaatteja tietysti) kassalla ja lisäile haluamasi tuotteet koriin niin toimitan sinulle tilauksesi mukana suomalaista Iittala-laatua.

Ajattelin myös kertoa sinulle, että myymissämme inkKari-kaseteissa on kolmen vuoden takuu! Siis jopa kolme kertaa pidempi kuin muissa kaseteissa.

Sinun kannattaakin tehdä tilaus nyt heti, sillä tarjous on voimassa vain hyvin rajallisen ajan ja varastoomme on varattu näitä ensitilaajan lahjoja vain muutamia kymmeniä.

Tarjousehdot: Voimassa vain 27.12. asti. Kannattaakin toimia nyt heti. Vain uusille kuluttaja-asiakkaille. Voit kuitenkin halutessasi vinkata tarjouksesta kaverille, sukulaiselle tai puolisolle jos olet jo ensimmäisen tilauksesi tehnyt.

Saat ilmaisen Kastehelmi-kulhon kunhan muistat syöttää kassalla koodin: inkKariKaste.

Tee tilaus jo nyt niin saat mustekasettisi kotiin jopa yhdessä arkipäivässä!

Muista koodi inkKariKaste niin saat Iittalan laatukulhon ilmaiseksi. Tarjous on voimassa vain sinulle ja vain erittäin rajoitetun ajan.

Mukavaa joulun odotusta.

Michael Hokkanen
inkKaripäällikkö

Iittala Kastehelmi -kulhon tuotetiedot:

Jalallinen Kastehelmi kulho sopii kaikenlaiseen tarjoiluun tai vaikkapa jälkiruokakulhoksi ja on erinomainen lahjatuote. Kulhot voi pinota päällekkäin, joka helpottaa niiden säilytystä. Kulhon halkaisija 104 mm.

Muotoilija
Oiva Toikka Professori Oiva Toikka (s.1931) on suomalaisen lasin suuria persoonia, jonka mielikuvituksellinen, rikas ja rohkea lasitaide poikkeaa pohjoismaisen muotoilun valtavirtauksista.


Payment method icons